Dekan'ın Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretim Üyesi Hocalarım ve Çalışma Arkadaşlarım

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne hoş geldiniz.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kurumsal amacı; mesleki etik değerlere sahip, kanıta dayalı bilgiyi özümsemiş, öğrenmeye tutkulu, kendini yenileyebilen, doğru tanı koyabilen, gerekli tedaviyi planlayan ve uygulayan, koruyucu ve önleyici hekimlikte yetkin, toplumun sağlık sorunlarına çözüm getirebilen, sağlık alanında ekip çalışmasını benimsemiş, gerektiğinde lider rolü üstlenebilecek, doğru iletişim kurabilen, donanımlı, dünyaya geniş perspektiften bakabilen, araştırmacı kimliğini ve mesleki gelişimini hayat boyu sürdüren, iyi hekimlerin yetişmesini sağlamaktır.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak; bilimsel araştırmalarda yetkin, konusunda bilgili ve uzman, teknolojik yenilikleri takip eden ve uygulayan öğretim üyelerimizle beraber, öğrencilerimizi, Ulusal Çekirdek Tıp Eğitim Programında yer alan bilgi, beceri ve tutumları kazanmış yetkin tıp doktorları olarak mezun etmeyi hedefliyoruz.

Tıp Fakültemiz deneyimli öğretim kadrosu yanı sıra, nitelikli tıp eğitiminin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, gerekli donanıma sahip derslik ve temel tıp laboratuvarları ile mesleki beceri laboratuvarlarına sahiptir. Bunun yanısıra Tınaztepe Sağlık Kurumları olarak gelişmiş altyapı ve insan gücüne sahip hastanelerimizde, Ege Bölgesi başta olmak üzere ülkemizin pek çok yöresinden başvuran hastalarımıza kesintisiz sağlık hizmeti sunulmakta, öğrencilerimize staj dönemlerinde tüm tıp branşlarında uygulamalı eğitim verilebilmekteyiz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yeni eğitim-öğretim yılında sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyor ve Fakültemizde öğrenim hakkı kazanmak için bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayret ve başarı için sizleri ve fedakâr ailelerinizi gönülden kutluyorum. Bu azim ve çalışkanlığınızın devam etmesini diliyor ve tıp öğreniminiz boyunca, hep birlikte başarılı bir öğrenim dönemi geçireceğimize olan inancımı sizlerle paylaşıyorum.

Sevgilerimle
Prof. Dr. Esra Arun ÖZER