Anasayfa / Üniversite / Hakkımızda

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, üniversite çapında kalite yönetim sistemlerinin geliştirilmesi, uygulanması ve sürekli iyileştirilmesi amacıyla faaliyet göstermektedir. Kurumumuzun vizyonu doğrultusunda, eğitim, araştırma ve hizmet kalitesini artırmak için çeşitli projeler yürütmekte ve stratejik planlama süreçlerine liderlik etmektedir.

Kalite Koordinatörlüğü, ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygunluğu sağlamak için sürekli olarak kalite politikaları geliştirmek, bu politikaların etkin bir şekilde uygulanmasını takip etmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, paydaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve üniversitemizin rekabet gücünü artırmak için kalite odaklı yaklaşımları teşvik etmeyi hedeflemektedir.

Ekibimiz, deneyimli ve uzman profesyonellerden oluşmaktadır ve kalite yönetimi konusundaki bilgi birikimimizi, üniversitemizin her alanına yaymayı hedeflemekteyiz. Öğrenci memnuniyetini ön planda tutarak, eğitim kalitesini artırmak için sürekli olarak çaba göstermekteyiz.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü olarak, kaliteye verdiğimiz önemi ve sürekli iyileştirme vizyonumuzu sürdürerek, üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda öncü bir eğitim kurumu olmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktayız.