SEZ-SİZLİK SERGİSİ İLE SANAT İZTÜ’DE
07-04-2023

SEZ-SİZLİK SERGİSİ İLE SANAT İZTÜ’DE

İzmir Tınaztepe Üniversitesi olarak bilime verdiğimiz önem gibi sanata spora da katkı sağlayacak çalışmalar yapmayı hedefliyoruz.

Her yıl üniversitemizde gerçekleşen Resim Çalıştayı ile onlarca ressam, üniversitemizde eserlerini hazırlıyor ve eserleri üniversitemizde sergilenerek öğrencilerimize ilham oluyor.

Bu yıl 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası kapsamında gerçekleştirmeyi planladığımız sanat etkinliği “Ses-siz-lik” teması ile 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde kaybettiğimiz binlerce vatandaşımızın anısına üniversitemizde düzenlendi.

Bu sergide eserleri sergilenen alanında uzman hekim, veteriner hekim, eczacı ya da sağlık çalışanlarına sergimize değer kattıkları için mesleklerindeki özverili çalışmalarından ve sanata olan katkılarından dolayı,  sergi koordinatörleri Ressam Engin Turanoğlu ve Ressam Oğuz Demir’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha rahmetle anıyoruz.