İzmir Tınaztepe Üniversitesinde 3. Resim Çalıştayı Başlıyor
17-08-2022

İzmir Tınaztepe Üniversitesinde 3. Resim Çalıştayı Başlıyor

İzmir Tınaztepe Üniversitesinde 3. Resim Çalıştayı Başlıyor

Ege Bölgesi’nin tek sağlık temalı üniversitesi olan İzmir Tınaztepe Üniversitesi, kurulduğu günden bu yana gelenekselleştirdiği 3. Resim Çalıştayı ile 1-7 Eylül 2022 tarihleri arasında kapılarını tüm sanat severlere açıyor.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan çalıştay sürecinde sanatçılar; Aynur Mahmudova Kaplan, Cem Özal, Duygu Tayyuk Oruçoğlu, Ejmel Yalçıntaş, Hatice Kılıçaslan, Hüseyin Erdağ, Mehmet Boztaş, Mete Sezgin, Nuri Aslan, Seçil Zenginler, Seyfi Yıldırım, Tülin Oktay Doğruer ve Yudum Akkuş farklı teknikler kullanarak çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Çalıştayın koordinatörlüğünü üstlenen Turan Enginoğlu, Oğuz Ahmet Akgün iken düzenleme kurulu İZTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar ile İZTÜ Kurumsal İletişim ve Tanıtım Birimi ve Sağlık Kültür ve Spor Birimidir.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer, İzmir Tınaztepe Üniversitesi olarak sağlık ve bilime olan katkılarının yanı sıra sanata, spora, çevreye olan sorumluluklarının da farkında olduklarını belirterek bu yıl 3’üncüsünü düzenledikleri sanat çalıştayı için duydukları heyecanı ve birbirinden değerli sanatçıları üniversitede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını paylaştı.

Bir hafta sürecek 3. Resim Çalıştayı’nda 16 sanatçı bir araya gelecek. Farklı teknikler ile sanatın en güzel ve birbirinden özgün örneklerinin sunulacağı çalıştay 7 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşecek sergi açılışı ile sona erecektir.