1. Ağrı Cerrahisi ve Uygulamaları Kadavra Kursu
11 /Ekim/ 2024

1. Ağrı Cerrahisi ve Uygulamaları Kadavra Kursu

İzmir Tınaztepe Üniversitesi ev sahipliğinde Anatomi ve Güvenli Cerrahi İçin Araştırmalar Merkezimizin Türk Nöroşirurji Derneği Stereotaktik Fonksiyonel Ağrı ve Epilepsi Cerrahisi Öğrenim ve Eğitim Grubu iş birliği ile 30 Kasım 2024 Cumartesi günü üniversitemiz anatomi laboratuvarında planladığı “1. Ağrı Cerrahisi ve Uygulamaları Kadavra Kursu” ile alanında uzman hekimler tarafından ağrı cerrahisi ve girişimleri ile ilgili teorik eğitimler ve ardından kadavra üzerinde temel uygulamalar yapılacaktır.

Organizasyonunu Doç. Dr. Emre Durdağ, Doç. Dr. Ali Karadağ ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Güvençer’in yürüttüğü kurs programının bilimsel danışma kurulunda Prof. Dr. Ali Savaş, Prof. Dr. Hakan Emmez ve Prof. Dr. Cihan İşler bulunmaktadır.

Çok değerli merkez yöneticilerinin, fakülte ve hastanenin de katılımı ile gerçekleşecek kurs programı için tıklayınız.

Başvuru formu için tıklayınız.

Flyer için tıklayınız.