Anasayfa / Yaz Okulu

6 – 12 Eylül 2022

Final Sınavları

Yaz Okulu Ücreti

Yaz okulu derslerinin kredi başına ücreti 2.430 ₺’dir.

Yaz Okulu Kayıt İşlemleri

• Yaz okulunda en fazla üç ders alınabilir.
  • Ön kayıt tarihlerinde Öğrenci Bilgi Sisteminde Kayıt Yenileme ekranından öğrenciler yaz okulunda almak istedikleri dersleri seçebilirler.
  • Ön kayıt sonucunda açılması kesinleşen dersler 6 Temmuz 2022 tarihinde web sayfasından ilan edilecektir.
  • Öğrenciler açılan derslerin ücretini Öğrenci Bilgi Sisteminden ya da öğrenci numarası ile Halkbankası şubelerinden yatırabilirler.
  • Öğrenciler kesin kayıt tarihlerinde ödemelerini yaptıktan sonra Öğrenci Bilgi Sisteminde Kayıt Yenileme menüsünden derslerini seçerek kesin kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.
  • Web sayfasında ilan edilen derslere başvuru yapmayan öğrencilerimiz başka bir üniversiteden yaz okulunda ders alamazlar.
  • Üniversitemiz dışından eş değer ders/dersler almak isteyen öğrencilerin, kayıtlı olduğu Fakülte Dekanlığından veya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden dersi almasının uygun olduğuna dair onay alması zorunludur.
  • Üniversitemizden ders alacak diğer üniversite öğrencileri, ilk kayıt işlemi için başvuru tarihlerinde sistem açıldıktan sonra https://obs.tinaztepe.edu.tr adresine giriş yaparak öğrenci numarası ve şifre oluşturmalıdır. Oluşturdukları öğrenci numarası ve şifre ile sisteme girerek Yaz Okulunda açılan derslere kayıt yapılabilir.

Açılacak derslerin listesi:

Sağlık Bilimleri Fakültesinde açılan ders listesi için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda açılan ders listesi için tıklayınız.