Anasayfa / Uzaktan Eğitim Deneme Sınavı Duyurusu

Uzaktan Eğitim Deneme Sınavı Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 10.00 da deneme sınavı yapılacaktır. Deneme sınavı için lms.tinaztepe.edu.tr adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Girilen sayfa üzerine kullanıcı adı kısmına “Öğrenci Numaranızı”  Şifre kısmına ise “T.C. numaranızı” yazarak giriş yapabilirsiniz. Açılan sayfa üzerinden “İZTU - UZEM Deneme Sınavı” sekmesine tıklamanız,  ardından “Kısa  Sınav ve Testler” butonuna tıklamanız ve “Uzaktan Eğitim Merkezi Deneme Sınavı” üzerine tıklamanız gerekmektedir, bu adımlardan sonra deneme sınavına giriş yapabilirsiniz.

Elektronik Sınav Sistemi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için “iztuzem.tinaztepe.edu.tr” adresi üzerinden “Kılavuzlar” butonuna tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Önemli ! Uzaktan Eğitim Merkezi Deneme sınavına tüm 1. Sınıf öğrencilerimizin katılımı gerekmektedir.