Anasayfa / Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TurkMSIC) 2023 Genel Kurulu'nda Altın Üyelik Statüsüne Ulaşmıştır

2020 yılında Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TurkMSIC) bünyesinde kurulduğu günden bugüne her dönem sırasıyla bronz ve gümüş üyelik statülerini elde eden İzmir Tınaztepe Tıp Öğrencileri Birliği, 6-7-8 Mayıs tarihlerinde Tokat'ta gerçekleşen Türk Tıp Öğrencileri Birliği 2023 Genel Kurulu'nda Altın üyelik statüsüne ulaşmıştır. Emeği geçen bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

İZTÜ TÖB danışmanı üniversitemizin akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi İlke Bayzit KOÇER'e emekleri için teşekkür ederiz.

Birlik öğrencilerimiz elde ettikleri en üst üyelik statüsü ile üniversitemizde yurt dışı değişim sınavını gerçekleştirme imkânı ve akabinde tıp fakültesi öğrencilerimize yurt dışı değişim imkânını sağlamışlardır.

Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.