Anasayfa / Rektör'ün Mesajı 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı

Rektör'ün Mesajı 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı

Sevgili Öğrenciler,

Tebrikler Tınaztepelisiniz!

Eğitim hayatınızdaki uzun yolculukta yolunuzun Tınaztepe’ye çıkmasından büyük bir mutluluk duyduk.  Tınaztepeli olarak yeni başlangıcınızda hepinizi en içten dileklerimle kutluyor, yeni eğitim hayatınızın sizlere başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
Üniversite, eğitim aldığınız ve mesleki birikim edineceğiniz bir alan olmanın yanı sıra sizlere hayatınızda yön gösteren ve ufkunuzu geliştirerek yeni bir vizyon kazandıran bir platformdur.  Tınaztepeli olarak eğitim hayatınız boyunca en temel ilkemiz ahlaki ve etik değerlerle kuşanarak bireysel ve toplumsal haklara ve düşüncelere saygılı, doğayı koruyan, uluslararası tanınırlığı olan en başarılı akademisyenlerle bilimsel gelişmelere katkı sağlayan, farklılıklara açık ve farklılıkların mozaiğinde zenginleşen, çoğulcu Tınaztepe atmosferinde birliktelikten aldığımız gücü sağlıkla evrene yansıtmaktır.
Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek yeni bakış açınızla üniversitemizin ilk eğitim-öğretim döneminde İzmir Tınaztepe Üniversitesini şimdiden zenginleştirmeye başladınız. İlk yılımızda %100 doluluk oranıyla bizleri ilk sıralara taşımış olmanızdan dolayı onur duyduk ve sizlere teşekkür ediyorum.
Üniversite hayatınızda bilimsel, akademik ve uygulamadaki yapacağız çalışmalarınızda sizlere her alanda yol gösterecek akademisyenlerimizle heyecanla sizleri bekliyoruz.  Geleceğinize yön vereceğiniz ve birer sağlık profesyoneli olarak binlerce hayata dokunup sağlık kahramanı olacağınız bu yolda sizlerle birlikte yürüyecek olmanın heyecanı içindeyiz. Sizler Tınaztepe Üniversitesi’nde geçireceğiniz yıllar içerisinde akademik ve bireysel alanda gelişerek ülkemizi ve dünyayı yarından sonrasına hazırlayacaksınız.
Başarılarla dolu ve sağlıkla Tınaztepeli hayatı geçirmeniz ve sizlerle en kısa zamanda bir araya gelebilme dileğiyle hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Hepiniz Tınaztepe Üniversitesi Ailesine Hoşgeldiniz!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörlüğü
Prof. Dr. Mustafa Güvençer