Anasayfa / Öğretim Görevlileri Nihai Değerlendirme Sonuçları

Öğretim Görevlileri Nihai Değerlendirme Sonuçları

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna alınacak öğretim görevlisi kadrolarının giriş sınavı sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Sonuç tablolarında ASIL olarak belirtilen adayların aşağıda istenilen belgelerle birlikte İnsan Kaynakları Birimine başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

İSTENİLEN BELGELER:

• Başvuru Formu (TIKLAYINIZ)
  • 3 Adet Fotoğraf
  • Adli Sicil Kaydı (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)
  • Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)
  • Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştığı kurumdan onaylı şekilde alacakları Hizmet Belgesi (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir.)
  • İkametgah Belgesi
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği (aile)
  • Kimlik Fotokopisi