Anasayfa / İngilizce Muafiyet Sınavı Duyurusu

İngilizce Muafiyet Sınavı Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz 29 Eylül Perşembe günü İngilizce dersi Muafiyet Sınavı yapılacaktır. Sınava giriş için, lms.tinaztepe.edu.tr adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Girilen sayfa üzerine kullanıcı adı kısmına “Öğrenci Numaranızı”  Şifre kısmına ise “T.C. numaranızı” yazarak giriş yapabilirsiniz. Açılan sayfa üzerinden “ING-MUAFİYET 2022-2023 Güz” sekmesine tıklamanız, ardından “Kısa Sınav ve Testler” butonuna tıklamanız ve  gelen sayfa üzerinden sınav ismine  tıklamanız gerekmektedir, bu adımlardan sonra MUAFİYET sınavına giriş yapabilirsiniz.

TIP FAKÜLTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ & DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Sınav Saati; 29 Eylül Perşembe Saat: 10:30
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU Sınav Saati: 29 Eylül Perşembe Saat: 13:00

Önemli ! İNGİLİZCE MUAFİYET SINAV SÜRESİ 120 dakikadır! Sınava tüm öğrenciler başlangıç saatinde girmelidir. İlk 15 dakikadan sonra giriş yapılmayacaktır.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi