Anasayfa / Erasmus+ Programı 2023 yılı KA131 projesi Eğitim Alma Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

Değerli İdari Personelimiz,

Erasmus+ Programı 2023 yılı KA131 projesi Eğitim Alma hareketliliği kapsamında açmış olduğumuz başvurular, Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir.

Asil olarak hareketliliğe hak kazanan idari personelimizin süreci şu şekilde yürütmeleri gerekmektedir:

1. Asil olarak seçilen personel buldukları kurumdan aldıkları, hareketlilik sürelerini içeren resmi kabul mektuplarını ve aşağıdaki ‘Mobility Agreement Staff Mobility for Training’ belgesini imzalı olarak 29 Ağustos 2024 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Birimine sunmak zorundalar. Bu tarihe kadar belgelerini sunamayan personel hakkından feragat etmiş sayılır ve yerine sırayla yedekten yerleştirme yapılır.
  2. Eğitim Alma Hareketliliği, için kurumlararası anlaşma olmasına gerek yoktur. İşletmeler, eğitim merkezleri, araştırma merkezleri, ticaret odaları ve birlikleri, okul, vakıf, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar, kariyer rehberliği sağlayan kuruluşlar, profesyonel danışma ve rehberlik kuruluşları, ECHE sahibi yükseköğretim kurumları ya da işletme tanımına uyan diğer bir kuruluşlarda hareketlilik gerçekleştirilebilir.*

*Yurt dışındaki üniversiteler Erasmus+ KA131 Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında kabul edecekleri personel için haftalık özel programlar düzenleyebilmektedirler. Bu programlar üniversitelerin çeşitli birimlerinde çalışan personele açık olabilmektedir. Bu programlarla ilgili olarak aşağıdaki linkten bilgi edinerek, kurumlarla iletişime geçilmesi mümkündür.

staffmobility.eu

Mobility Agreement Staff Mobility for Training Belgesi