Anasayfa / 2023-2024 Eğim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Talepte Bulunan Öğrenciler İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Sevgili Öğrenciler, 12- 21 Şubat 2024 tarihleri arasında İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine katılamayıp Tınaztepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezine talepte bulunan öğrenciler için eğitimimiz 21-31 Mayıs 2024 tarihinde tekrar Sakai sisteminde açılacaktır. Eğitim materyallerine Sakai’ye giriş yapıp İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi dersini seçtikten sonra kaynaklar butonundan takip edebilirsiniz, akışı aşağıda bulabilirsiniz.

Sınavınız 23- 31 MAYIS 2024 tarihleri arasında Kısa sınav testler butonunda aktifleşecektir. Geçme puanı 70 olup bu sınava dair herkesin 2 kez giriş yapma hakkı bulunmaktadır. Sınavdan geçemeyen öğrenciler için ilerleyen haftalarda sadece 1 kez mazeret hakkı tanınacaktır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminiz için aşağıdaki akışı takip ediniz;

1. Canlı ders kayıtlarının izlenmesi