Anasayfa / 2022 Yks Ek Kontenjan Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

Kayıt Tarihleri: 26-30 Eylül 2022

Zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan veya elektronik kaydı tercih etmeyen adaylar 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Üniversitemize gelerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

YKS Ek Kontenjan sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adaylar elektronik kayıt işlemleri için aşağıdaki linkten giriş yapabilirler. (İnternet Tarayıcısı olarak Firefox kullanılmalıdır.)

obs.tinaztepe.edu.tr

• Linki tıkladıktan sonra istenilen bilgiler girilerek sisteme giriş yapılır.
  • Sisteme giriş yapıldıktan sonra ödeme ekranı gelecektir.
  • Ekrandan Güz Dönemi için oluşan harç ücretinizi kredi kartı ile ya da banka kartı ile ödeyebilirsiniz.
  • Ücretinizi nakit ödemek isterseniz Halkbankası şubesine giderek sisteme giriş yaptığınızda görülen öğrenci numarası ile ödeme yapabilirsiniz.
  • Öğrenci numarası için: obs.tinaztepe.edu.tr

Ücretler; Kayıt esnasında yıllık ücretin yarısı ödenecektir.

• Tıp Fakültesi yıllık ücret 165.780 TL.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi %50 indirimli yıllık ücret 53.244 TL.
  • Sağlık Hizmetleri MYO %50 indirimli yıllık ücret 42.660 TL.

Zorunlu Nedenlerle Elektronik Kayıt Yapamayacak Adaylar;

• Milli Eğitim Bakanlığından lise mezuniyet bilgisi alınamayan öğrenciler,
  • Kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek öğrenciler, olarak tanımlanmış olup Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmak zorundadırlar.

Ayrıca halen ön lisans veya lisans programına kayıtlı iken ikinci ön lisans veya lisans programına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler (aynı anda iki ön lisans ya da iki lisans programına kayıt yapılamayacağından) öğrenimlerine devam edecekleri yükseköğretim kurumunu tercih ederek diğer yükseköğretim kurumu ile ilişiğini kesmelidirler.

Kayıt için gerekli belgeler;

• Lise Diplomasının Fotokopisi