Anasayfa / 2022 Yaz Okulu Kayıt Duyurusu

2022 Yaz Okulu Kayıt Duyurusu

YAZ OKULU KAYIT İŞLEMLERİ

Yaz okulu derslerinin kredi başına ücreti 2.430 ₺’dir.

Kayıt Tarihleri: 6 – 8 Temmuz 2022

Açılan Dersler:

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetleri Programı:

1. AHZ257 Ameliyathanede Yaşam
  2. AHZ211 Cerrahi Hastalıklar Bilgisi-II
  • Yaz Okulunda açılan dersler yüz yüze yapılacaktır.
  • Öğrenciler açılan derslerin ücretini Öğrenci Bilgi Sisteminden ya da öğrenci numarası ile Halkbankası şubelerinden yatırabilirler.
  • Öğrenciler kesin kayıt tarihlerinde ödemelerini yaptıktan sonra Öğrenci Bilgi Sisteminde Kayıt Yenileme menüsünden derslerini seçerek kesin kayıt işlemlerini tamamlamalıdırlar.
  • Web sayfasında ilan edilen derslere başvuru yapmayan öğrencilerimiz başka bir üniversiteden yaz okulunda ders alamazlar.
  • Üniversitemiz dışından eş değer ders/dersler almak isteyen öğrencilerin, kayıtlı olduğu Fakülte Dekanlığından veya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden dersi almasının uygun olduğuna dair onay alması zorunludur.
  • Üniversitemizden ders alacak diğer üniversite öğrencileri, ilk kayıt işlemi için başvuru tarihlerinde sistem açıldıktan sonra https://obs.tinaztepe.edu.tr adresine giriş yaparak öğrenci numarası ve şifre oluşturmalıdır. Oluşturdukları öğrenci numarası ve şifre ile sisteme girerek Yaz Okulunda açılan derslere kayıt yapılabilir.