Anasayfa / 2022 Dgs Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2022 Dgs Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

DGS kayıtları online olarak alınacaktır.

Zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan veya elektronik kaydı tercih etmeyen adaylar 12 – 14 Eylül 2022 tarihleri arasında Üniversitemize gelerek kayıtlarını aşağıdaki tarihlerde tamamlayabileceklerdir.

DGS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adaylar elektronik kayıt işlemleri için aşağıdaki linkten giriş yapabilirler. (İnternet Tarayıcısı olarak Firefox kullanılmalıdır.)

obs.tinaztepe.edu.tr

• Linki tıkladıktan sonra istenilen bilgiler girilerek sisteme giriş yapılır.
  • Sisteme giriş yapıldıktan sonra ödeme ekranı gelecektir.
  • Ekrandan Güz Dönemi için oluşan harç ücretinizi kredi kartı ile ya da banka kartı ile ödeyebilirsiniz.
  • Ücretinizi nakit ödemek isterseniz Yapı Kredi Bankası veya Halkbankası şubesine giderek sisteme giriş yaptığınızda görülen öğrenci numarası ile ödeme yapabilirsiniz.
  • obs.tinaztepe.edu.tr

Ücretler; Kayıt esnasında yıllık ücretin yarısı ödenecektir.

• Sağlık Bilimleri Fakültesi %50 indirimli yıllık ücret 53.244 TL.

Dönemlik Ücret: 26.622 TL.

2022 yılı Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden ön lisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, 2022 DGS'de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına kayıt yaptırabilirler.

Kayıt için gerekli belgeler;

• Üniversite Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Fotokopisi (E-kayıt işlemlerinde ÖSYS Sonuç Belgesi dosyasına ekleyebilirsiniz.)
  • Transkript (E-kayıt işlemlerinde ÖSYS Sonuç Belgesi dosyasına ekleyebilirsiniz.)
  • Ders içerikleri (E-kayıt işlemlerinde ÖSYS Sonuç Belgesi dosyasına ekleyebilirsiniz.)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Kaydını tamamlayan öğrencilerimiz, ders muafiyet formunu doldurarak ogrenciisleri@tinaztepe.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.