Anasayfa / 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kayıt İşlemleri

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kayıt İşlemleri

Sevgili Öğrencilerimiz,

1. Ders seçimlerinden önce dönem ücretinizi Yapı Kredi Bankası veya Halbankasına öğrenci numarası ile yatırabilir ya da OBS den banka/kredi kartı ile yapabilirsiniz. Ders seçimlerinizi OBS den yapabilmeniz için hesaba Havale/EFT yapılmamalıdır. Ders seçimleri 19 – 23 Eylül 2022 tarihleri arasında OBS’den yapılacaktır.
  2. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı kaydolan veya normal eğitim süresinde mezun olamayan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin ders kaydı için kredi başına ödeyecekleri ücret 1150 TL +KDV’dir. Ders kaydı için OBS’den derslerinizi seçmeniz gerekmektedir. Derslerinizi seçtikten sonra ders ücretinizi OBS’den banka/kredi kartı ile yapabilirsiniz. Ödeme işlemini tamamlandığında derslerinizi danışman onayına gönderebilirsiniz.
  3. Ders kaydı için yardım kılavuzlarını web sitemizdeki tinaztepe.edu.tr ekranından izleyebilirsiniz.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörlüğü