Anasayfa / 2021-2022 Yüz Yüze Eğitim

2021-2022 Yüz Yüze Eğitim

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının açıklamaları doğrultusunda Üniversitemiz 2021–2022 Eğitim – Öğretim yılında yüz yüze eğitimin güvenli ve sağlıklı yapılabilmesi için gerekli çalışmaları başlatmıştır.

Eğitim-Öğretim yılına sizlerle yüz yüze başlıyor olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yüz yüze eğitim sürecinde önceliğimiz sizlerin sağlığı olduğundan “Önce Sağlık” sloganıyla gerekli tedbirleri titizlikle aldık. Eğitim sürecimize sizlerin, ailelerinizin, arkadaşlarınızın ve bizlerin sağlığını ve can güvenliğini koruyarak devam edebilmemiz için tüm öğrencilerimizi aşı olmaya önemle davet ediyoruz.

Eğitim Öğretim başladığında Üniversitemize giriş yapacak öğrencilerimizden (en az 14 gün önce ikinci doz aşı olduğunu gösteren) aşı kartı istenecek ya da en çok 72 saat öncesine ait Negatif PCR testi sonucu aranacak olup son üç ay içerisinde Covid-19 hastalığı geçirmiş olanlar ise PCR testinden muaf tutulacaktır.

Kampüsümüzde sağlıklı bir şekilde birlikte olmak dileğiyle.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörlüğü