Üniversitemizin Buca Belediyesi işbirliği ile Gerçekleşen Sosyal Sorumluluk Projeleri
16-09-2021

Üniversitemizin Buca Belediyesi işbirliği ile gerçekleşen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bugün Buca Belediyesi Ceren Özdemir Semt Evi'nde Rektör Yardımcımız ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Esra Özer tarafından verilen interaktif eğitime büyük ilgi gösterildi. Etkinliğin düzenlenmesinde büyük emekleri olan Buca Belediye Başkanı Sayın Erhan Kılıç'a, Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sayın Senem Kızak ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Üniversitemiz İnovasyon ve Girişimcilik Birimi Sorumlumuz Burcu Ersoy ve Tıp Fakültesi öğrencilerimizden Ezgi Kaya'nın da katılımıyla projemizin bilimsel çalışma alanı da hız kazandı.