29-09-2021

Üniversitemizin Buca Belediyesi ile birlikte başlattığı sosyal sorumluluk projelerinin ikincisini dün Buca Belediyesi Işılay Saygın Gençlik Merkezinde gerçekleştirdik. Rektör yardımcımız ve Tıp fakültesi dekanımız Prof. Dr. Esra Özer'in eğitimine tıp öğrencilerimiz de katkıda bulundular. Projeye destek veren Buca Belediye Başkanımız Sayın Erhan Kılıç'a ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Senem Kızak'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca projemizin hayata geçirilmesinde büyük çaba gösteren İnovasyon ve Girişimcilik Birimi sorumlumuz Burcu Ersoy'a ve ilk alan çalışmasında yer alan Tıp fakültemiz öğrencilerine de teşekkürler.