Tıp Öğrencileri Birliği 2. Bölge Toplantısını Gerçekleştirdi
28-12-2023

Tıp Öğrencileri Birliği 2. Bölge Toplantısını Gerçekleştirdi

İZTÜ Tıp Öğrencileri Birliği 2. Bölge Toplantısı; Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Muğla ve İzmir illerinden 240 tıp öğrencisinin katılımıyla İzmir Tınaztepe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Açılış konuşmalarını, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Esra Özer’in gerçekleştirdiği bölge toplantısı tıp öğrencisinin neler yapabileceğini konu alan Turkmsic 101 oturumları ile devam etti.

İZTÜ TÖB tarafından düzenlenen ve her yıl farklı temaların işlendiği bölge toplantısında bu sene de “Kriz Yönetimi, Mental Sağlık, Kendini Tanıma Sanatı, Bilinmeyen Şiddet Türleri, Nükleer Silahsızlandırma, Geri Bildirim ve Zaman Yönetimi” konu başlıklı eğitimler düzenlendi. Bir tıp öğrencisinden fazlası olma yolunda ilk adımın atıldığı toplantıda alınan eğitimler katılımcılar için önemli ölçüde birleştirici ve geliştirici oldu.