22-04-2021

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Güvençer, Rektör Yard. Prof. Dr. Esra Özer, Genel Sekreter Yard. Hazar Dölarslan, Inovasyon ve Girisimcilik Birimi Sorumlusu Burcu Ersoy, Bakırçay Üniversitesini ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde başta Akıllı Kampüs Sistemleri olmak üzere proje ve işbirliği üzerine istişarelerde bulundular. Heyetimizi Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Rektör Yard. Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu, Rektör Yrd. Prof. Dr. Ahmet Emin Erbaycu ve Rektör Yrd. Prof. Dr. Abdülkadir Hızıroğlu ağırladılar. Kendilerine misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ederiz.