30-09-2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Oryantasyon Günleri Programı kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve akdademisyenleri bir araya geldi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar’ın açılış konuşmasının ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Özçınar, Üniversite ve Fakülte tanıtımını ise Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gönül Düzgün yaptı. Akabinde üniversitemize birincilik ile yerleşen öğrencilerimize plaketleri Rektör Yardımcımız, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız tarafından takdim edildi.