İZTÜ Yelken Topluluğu öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve İzmir'in Kurtuluşunun 100. Yılı Yelken Kupası yarışlarına katıldı
24-10-2022

İZTÜ Yelken Topluluğu öğrencilerimiz güneşli bir İzmir gününde masmavi Ege Denizindeydi. Bu hafta sonu Urla'da gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve İzmir'in Kurtuluşunun 100. Yılı Yelken Kupası yarışlarına 10 üniversite, 24 yelkenli ile katıldı. Üniversitemiizn Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet BEKTUR'un da öğrencilerimizi yalnız bırakmadığı yarışta, İZTÜ yelken ekibimiz kendi kategorilerde birincilik ve ikincilik aldı. Öğrencilerimizi ve onları spora teşvik eden hocalarımızı kutluyoruz.

Prof. Dr. Ahmet Ozan KINAY
Doç. Dr. Volkan ÇAKIR
Murat YÜCEL
Banu KINAY