İZTÜ Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Sergi ve Eğitim Alanı Açıldı.
12-03-2024

İZTÜ Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Sergi ve Eğitim Alanı Açıldı.

İZTÜ Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Sergi ve Eğitim Alanı Açıldı.

Tıbbi görüntüleme tekniklerinin bir hastalığın teşhis, planlama ve kontrol süreçlerinde etkin kullanılabilmesi ancak doğru yöntemleri ve uygulamaları yapabilen yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu amaçla İzmir Tınaztepe Üniversitesi Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı, öğrencilerine Tınaztepe Sağlık Grubu hastanelerinde uygulamalı eğitim ve araştırma imkânı sağlamanın yanı sıra, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Sergi ve Eğitim Alanı’nda da sağlıkta nitelikli insan gücünün yetiştirilmesine hizmet ediyor.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi olarak; erken tanı ve tedavide kilit role sahip olan Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı, toplumun sağlıklı bireylerden oluşabilmesine katkıda bulunabilmek amacıyla hastalıkların doğru tanı ve tedavisinin yapılmasının son derece önem taşıdığı bilincine sahip olarak eğitilmiş, alanında uzmanlaşmış ve geniş vizyona sahip personelin yetişmesini hedefliyoruz.

Sergi ve eğitim alanını, üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Başkanı Doç. Dr. Elif Ebru Ermiş YouTube kanalımızda anlattı.