İZTÜ 3. Resim Çalıştayı
07-09-2022

İZTÜ 3. Resim Çalıştayı

İzmir Tınaztepe Üniversitesinde Sergi Açılışı

Ege Bölgesi’nin tek sağlık temalı üniversitesi olan İzmir Tınaztepe Üniversitesi, kurulduğu günden bu yana gelenekselleştirdiği 3. Resim Çalıştayı’nda görkemli bir davet ile sanatseverleri bir araya getirdi.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi öğrencilerinin vals gösterisi ile açılan serginin açılış konuşmalarını çalıştay koordinatörleri Turan Enginoğlu, Oğuz Demir ve İzmir Tınaztepe Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet Bektur gerçekleştirdi.  Dr. Mehmet Bektur, emeği geçen tüm sanatçılara teşekkürlerini sundu.

Bir hafta süren resim çalıştayın sonunda gerçekleşen açılışta Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kaan Katırcıoğlu ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Emine Özçınar sanatçılara teşekkür belgelerini takdim etti. Sanatçılar ise sergi açılışına katılan İzmir Tınaztepe Üniversitesi akademisyenleri, idari çalışanları, öğrencileri ve misafirlere eserlerini yorumladılar.

Çalıştay videosunu izlemek için tıklayınız.