İzmir Tınaztepe Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu
02-08-2023

İzmir Tınaztepe Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı mezunları, üniversite kampüsünde gerçekleşen coşkulu tören ile keplerini havaya atarak mezuniyet sonrası yaşamlarına merhaba dedi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu programlarını başarı ile tamamlayan 513 mezun diplomalarını üniversitenin nitelikli akademik kadrosundan aldı. Mezuniyet törenine, Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet Bektur, Mütevelli Heyet Başkan Vekili Dr. Öner Kabasakal, Rektör Prof. Dr. Mustafa Güvençer, Tınaztepe Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. A. Serhat Gür, Tınaztepe Sağlık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Serap Uluırmak, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katılım sağladı.

2022-2023 eğitim öğretim yılında 12 ön lisans programından mezun veren Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincisi Anestezi Programı mezunu Dilay Kılıç, ikincisi Tıbbi Görüntüleme Programı mezunu Merve Kartal ve üçüncüsü Anestezi Programı mezunu Sinem Turan olurken başarılı mezunlar plaketlerini ve ödüllerini Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet Bektur, Rektör Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kaan Katırcıoğlu’ndan aldı.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer törende yaptığı konuşmasında, 2023 mezunlarını meslek hayatlarına gururla uğurlandıkları belirterek her mezunun nitelikli, etik değerlere bağlı birer sağlıkçı olacağına ve toplum sağlığına katkı sağlayacağına inançlarının tam olduğuna değindi.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu programlarını başarıyla tamamlayan 2023 mezunlarını ve ailelerini kutluyor, mezuniyet sonrası yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.