İzmir Tınaztepe Üniversitesi Hemşirelik Bölümü akademisyenleri 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni düzenledi.
14 /Mayıs/ 2024

Hemşirelik haftası etkinlikleri, üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından planlanan ve bir hafta boyunca Rektörlük fuaye alanında bulunan "Ortus Solis (Gün Doğumu)" isimli,
resim sanatçısı ve üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İç Hastalıkları Hemșireliği Yüksek Lisans Öğrencisi Selin Demirbaş'ın sergisi ve 17 Mayıs 2024 Cuma günü konferans salonunda düzenlenecek program ile devam edecek.