22-12-2021

İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Hızıroğlu ve Sağlıkta Yapay Zeka Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Orhan Er üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Güvençer ile iki üniversite arasındaki eğitim ve araştırma işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundular. Toplantıya Rektör Yardımcımız ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Esra Özer ve Galen Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Gökhan Akbulut da katıldılar.