Hekimliğe İlk Adım
22-11-2023

Hekimliğe İlk Adım

Hekimliğe İlk Adım

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinden 147 öğrenci beyaz önlüklerini giyerek ve “Tıbbiyeli Yemini” ile hekimlik hayatlarının ilk adımını attılar.

Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültelerinin beyaz önlük törenlerine Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet Bektur, Rektör Prof. Dr. Mustafa Güvençer, akademisyenler ve hekimlik yolunda ilk adımlarını atacak Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri ile aileleri katıldı.

Tıp Fakültesi hekim adayları adına 2. Sınıf öğrencisi Lal Dila Alangül, Diş Hekimliği Fakültesi hekim adayları adına 2. Sınıf öğrencisi Deniz Kılıç “Beyaz Önlük” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirdi. Tören hekim olma yolunda ilk adımını atan öğrencilere önlüklerinin akademisyenler ve hekim aileleri tarafından giydirildi.

Ailelerin ve davetlilerin heyecan ve gururla katılım sağladığı beyaz önlük giyme törenlerinde “Tıbbiyeli Yemini” ederek hekimliğe ilk adımı atan tüm öğrencilerimizi kutluyor, eğitim ve meslek yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.