Almanya'dan Haber Var!
26-02-2024

Almanya'dan Haber Var!

Üniversitemizde uygulanan Erasmus Programı kapsamında Almanya'ya giden Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Meryem Aslan'dan mesaj...
“Üniversitemde aldığım akademik ve uygulamalı eğitimin yanı sıra yine üniversitemdeki Erasmus fırsatlarından faydalandım.  Şu anda Almanya’nın Mannheim şehrinde sağlık turizmi, sağlıklı beslenme ve diyet üzerine çalışan bir klinikte staj yapıyorum. Bu sayede eğitimini aldığım bölüm ve sağlık turizmi alanında klinikte gözlem yapma fırsatına sahip oldum. Erasmus staj programı sadece mesleki anlamda değil, aynı zamanda kişisel gelişimim için de büyük bir fırsat sağladı. Farklı kültürlerle etkileşimde bulunmak, yeni insanlarla tanışmak ve yeni yerler keşfetmek benim için unutulmaz bir deneyim sağlıyor. Bu nedenle arkadaşlarıma da Erasmus programlarından yararlanmalarını öneriyorum. Yurt dışında staj imkânı kariyerlerine olumlu katkı sağlayacak hem de unutulmaz bir deneyim yaşatacaktır.”

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Erasmus Programı hakkında detaylı bilgi için: www.international.tinaztepe.edu.tr