2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Oryantasyon Günleri Programı büyük bir coşkuyla başladı.
27-09-2021

021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Oryantasyon Günleri Programı büyük bir coşkuyla başladı. Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer’in açılış konuşması ile başlayan programda ilk olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar, Üniversite ve Fakülte tanıtımını Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yaptı. Akabinde başlayan Tıp Fakültesi Oryantasyon Programında, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Özer fakülte tanıtımını yaparken, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emine Özçınar Tıp Fakültesi öğrencilerine 1. sınıf eğitim programını anlattı. Tıp Fakültesi Oryantasyon Programında açılış dersi Prof. Dr. Mehmet Füzün hocamız tarafından verilerek öğrencilerimizin unutamayacakları ilk ders gerçekleşmiş oldu. Üniversitemize birincilik ile yerleşen öğrencilerimize plaketleri Rektörümüz ve Dekanımız tarafından takdim edildi.