Anasayfa / Patent Süreci: Fikirden Buluşa
Patent Süreci: Fikirden Buluşa

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından gerçekleştirilen “Patent Süreci: Fikirden Tescile” konulu etkinlik İzmir Bakırçay Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kadir Gök’ün sunumu ile gerçekleşti.

Hayatı kolaylaştırmak için teknik gelişmeleri ve yenilikleri içeren etkinlikte; buluşların tescillenmesi, fikirlerin buluşa ve faydalı modele nasıl dönüştürüleceği aktarıldı.

Akademisyenlerimizin sağlık alanındaki teknolojik gelişmeler için fikirlerini nasıl buluşa ve faydalı modele dönüştüreceğine yönelik sorularını yanıtlayan Doç. Dr. Kadir Gök’ün sunumu, Hemşirelik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Tuna’nın kendisine teşekkür belgesini takdim etmesiyle sona erdi.