2019 yılından bu yana Santo Domingo (Dominik Cumhuriyeti) T.C. Büyükelçisi üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Mustafa Güvençer’i makamında ziyaret etti.
17 /Mayıs/ 2024

2019 yılından bu yana Santo Domingo (Dominik Cumhuriyeti) T.C. Büyükelçisi görevini sürdüren Sayın Yeşim Kebapçıoğlu, T.C. Dışişleri Bakanlığı İzmir İl Temsilciliği görevine atanmasının ardından üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Mustafa Güvençer’i makamında ziyaret etti. Büyükelçimiz Yeşim Kebapçıoğlu’na yeni görevinde başarılar diler, iş birliğimizin devam edeceği bir dönem olmasını dileriz.