Anasayfa / Kayıt Yenileme

Kayıt Yenileme

Senatomuzun 9 Şubat 2021 tarihinde almış olduğu kararla, teorik derslerimiz 1 Mart 2021 tarihinden itibaren, yüz yüze ve uzaktan eğitim yöntemlerinin eş zamanlı olarak kullanılacağı hibrit sistem uygulanarak, uygulamalı ve laboratuvar derslerimiz ise 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren kampüsümüzdeki eğitim ortamlarında yüz yüze yapılacaktır. Sağlık Bakanlığı ve kamu yönetiminin kural ve düzenlemeleri çerçevesinde gerekli güncellemelerin yapılabilmesi için

Bahar donemi ders kayıtları 22-24 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Ders kayıtlarınızı yapmadan önce sistemin aktif olması için öğrenim ücretlerinizi yatırmanız gerekmektedir.

Ders kayıt işlemleri için linki tıklayınız

Ödeme Seçenekleri

1.Banka İşlemleri

Öğrenim ücretlerinizi Halk Bankası TR180001200960900010260987 hesabına öğrenci numarası ile yatırabilirsiniz.

2.Online/Kredi Kartı

Öğrenim ücretlerinizi online ödeme ve kredi kartı ile yapabilirsiniz. Online/ Kredi Kartı ödemenizi  Öğrenci Bilgi Sisteminde “Öğrenci Borç Ödeme”  ekranından yapabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmelerini dileriz.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörlüğü