2022-2023 Akademik Yılda ilk kez eğitim hayatına başlayacak olan Diş Hekimliği Fakültemizin öğrencileri oryantasyon toplantısında bir araya geldi.
26-09-2022

Diş Hekimliği Fakültesinde okuyan öğrencilerin eğitim süreçleri boyunca ihtiyaç duyacağı alet, cihat ve malzemelerin tanıtılması için birçok kurumsal firmanın da katılım sağladığı oryantasyon toplantısında öğrencilerimiz ve velilerimiz Akademik Açılış öncesinde bilgi sahibi oldular.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Enver Yetkiner ve Diş Hekimliği Fakültesi Akademisyenlerimizin sunumu ile gerçekleşen toplantıda öğrencilerimiz yıl içerisindeki eğitim içeriği ile ilgili detaylı olarak bilgilendirildi. Toplantı, eğitim sunumları ardından, öğrenci bilgi sistemi eğitimi ile sona erdi.