Meslek Tanıtım Günleri
11-01-2023

Meslek Tanıtım Günleri

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölümleri Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Gaziemir ve Narlıdere Rehberlik ve Araştırma Merkezleri tarafından düzenlenen meslek tanıtım gününde rehber öğretmenlere tanıtıldı. Üniversitemiz Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül Dönmez "Doğru Meslek Seçiminde, Doğru Yönlendirmenin Önemi" konulu semineri ile rehber öğretmenlerle buluşurken Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Merve Yılmaz, Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Öğr. Gör. Buket Ayça Sözüçok, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Özay ve Odyoloji Bölümü Öğr. Gör. Didem Erkan meslek ve bölüm tanıtım sohbetlerinde rehber öğretmenlerin sorularını yanıtladı.

Üniversitemizi, bölümlerimizi tanımak için bizlerle olan rehber öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.