Anasayfa / Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Son Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine,

2021-2022 akademik yılının başında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz için planlanan mezuniyet törenimiz, 24 Haziran 2022 Cuma günü saat 19.00’da kampüsümüzde gerçekleşecektir. Değerli ailelerinizin ve sizlerin mezuniyet törenine katılımından mutluluk duyacağız.

Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerimiz, kep ve cübbelerini 21-23 Haziran 2022 tarihleri arasında üniversitemizde yer alan mağazadan 324 TL karşılığında nakit ödeme ile temin edebilecek, mezuniyet sonrasında kep ve cübbesini mağazaya hasarsız bir şekilde teslim ederek 224 TL geri ödemesini alabilecektir.

Mezuniyet provası, 21 Haziran 2022 Salı günü saat 18.00’de rektörlük binası önünde yapılacaktır. Mezuniyet törenine katılmak isteyen tüm öğrencilerin tören provasına katılması gerekmektedir.

Mezuniyet törenimizde birlikte olmayı dileriz.

İZMİR TINAZTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ