Anasayfa / Rektör'ün Mesajı

Rektör'ün Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Eğitim hayatınızın uzun ve maceralı yolculuğunda yolunuzun Tınaztepe’ye çıkmasından büyük bir mutluluk duyduk. Öncelikle üniversite yaşamınız için İzmir Tınaztepe Üniversitesini tercih etmeniz nedeniyle sizleri tebrik ederim.Yeni eğitim hayatınızın sizlere başarı ve mutluluk getirmesini dilerim.

Üniversite, üst düzeyde eğitim alacağınız ve mesleki birikim edineceğiniz bir ortam olmasının yanı sıra farklı kültür ve sanat dünyalarına girerek hayatınızırenklendireceğiniz,farklı fikir ve düşünceleri akıl süzgecinizden geçirerek yaşamınıza katacağınız, ufkunuzu geliştirerek yaşama yeni pencerelerden bakacağınız, kendinizi, çevrenizi ve dünyayı eleştirel bir gözle değerlendirip daha iyiye ulaşmak için mücadele edeceğiniz, tartışacağınız, sorgulayacağınız, farklılıklardan zenginlik yaratacağınız bir ortam ve süreçtir.

İzmir Tınaztepeli olarak tüm bu değişim ve gelişimleri gerçekleştirirken, ilkeli, mesleki ve sosyal etik değerlere bağlı, bireysel ve toplumsal haklara ve farklı düşüncelere saygılı, doğayı koruyan, tüm canlıların yaşam hakkını gözeten, bilimsel gerçeklikten ayrılmayan ve bilgi üretimine katkıda bulunanbireyler olmak temel hedefimiz olmalıdır.

Türkiye’nin dört bir tarafından, farklıkültürel, sosyal ve entelektüel kazanımlarınızla geldiğiniz, İzmir Tınaztepe Üniversitesi’ni şimdiden renklendirdiniz, zenginleştirmeye başladınız.

Üniversite hayatınızda bilimsel bilgi birikimi ve uygulama alanlarındaki mesleki becerileri kazanmanız için, deneyimli akademik kadromuz, öğretim üyelerimiz, sizlerin her zaman yanında olacak, yol gösterecek, önünüzü açacak, bilgi ve deneyimlerini sizlerle paylaşacaktır.

Mesleğinizin gereği olan bilgi ve becerileri, kampüsümüzdekiı kütüphane, derslik, laboratuvar ve tam teşekküllü hastanelerimizdeki uygulama alanlarında kazanacaksınız.

Mezun olduğunuzda, dokunacağınız canlara şifa veren,sağlıklı yaşamasını sağlayan, yaşamını en uygun şartlarda sürdürmesi için destek olan, mesleğinin sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren birer sağlık profesyoneli olarak sağlık ordusuna katılacağınız güne kadar,bu yolda, her zaman yanınızda ve sizlerle birlikte yürüyecek olmanın heyecanı içindeyiz.

Sizlerinvarlığı, yarınlarda daha yaşanabilir bir dünya için umutlarımızı artırıyor.
En kısa zamanda bir araya gelebilmek dileğiyle hepinizi sevgiyle kucaklıyor, üniversite yaşamınızda emeklerinizin bir an önce sizleri başarıya ulaştırmasını diliyorum.
Hepiniz İzmir Tınaztepe Üniversitesi Ailesine Hoşgeldiniz!

Prof. Dr. Mustafa Güvençer
Rektör V.