Anasayfa / Erasmus+ İngilizce Sınav Duyurusu

Erasmus+ İngilizce Sınav Duyurusu

2022-2023 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİKLERİNE BAŞVURAN ÖĞRENCİLER İÇİN İNGİLİZCE SINAVI DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz

2022-2023 Akademik Yılı için açmış olduğumuz Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvuruları sona ermiştir. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü çevrimiçi İngilizce sınavı yapılacaktır. Sınava girmeye hak kazanan öğrencilerimizin listeleri aşağıda yer almaktadır. Sınava girmeye hak kazanan öğrencilerimiz iki aşamalı olarak gerçekleştireceğimiz sınavın ilk aşaması olan Test sınavına 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 17:30’da gireceklerdir. Test sınavından 60 ve üzeri not alan öğrencilerimiz Speaking sınavına gireceklerdir. 60’ın altında not alan öğrencilerimiz elenecek ve Speaking sınavına giremeyeceklerdir. Erasmus puanı oluşumunda kullanılacak olan İngilizce puanı, Test sınavından alınan notun %75’i ile Speaking sınavından alınan notun %25’inden oluşturulacaktır. Speaking Sınavı için duyuru, Test sınavının sonucu ile birlikte yayınlanacaktır.

Erasmus sınavı için lms.tinaztepe.edu.tr adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Girilen sayfa üzerine kullanıcı adı kısmına “Öğrenci Numaranızı”  Şifre kısmına ise “T.C. numaranızı” yazarak giriş yapabilirsiniz. Açılan sayfa üzerinden “ERASMUS” sekmesine tıklamanız, ardından “Kısa Sınav ve Testler” butonuna tıklamanız ve “ERASMUS SINAVI” üzerine tıklamanız gerekmektedir, bu adımlardan sonra sınavına giriş yapabilirsiniz.

Elektronik Sınav Sistemi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için “iztuzem.tinaztepe.edu.tr” adresi üzerinden “Kılavuzlar” butonuna tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Öğrenim Hareketliliği Öğrenci Listesi

Staj Hareketliliği Öğrenci Listesi