Diş Hekimliği Fakültesi

Dekan'ın Mesajı

Sevgili Öğrenciler,

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne hoş geldiniz.

Gençlere sağlanabilecek en değerli olanaklardan biri, gelecek beklentileri umut veren bir meslekte sağlam temelleri olan bir eğitimdir. Fakültemiz, diş hekimliği mesleğinde bu olanağı en üst düzeyde sağlamayı hedeflemektedir.

Ağız ve diş sağlığı, yaşam kalitesinin en önemli bileşenlerinden biridir. Sağlıklı dişler ve güzel bir gülümseme her yaştan insanın arzu ettiği, özgüvenini ve mutluluğunu temelden etkileyen unsurlardır. Dolayısıyla diş hekimliği, sağlık sisteminde ve genel halk sağlığında çok önemli role ve sorumluluğa sahiptir.

Diş hekimleri vücudun çok özel bir bölgesinde girişimsel tedaviler uygular. Duyarlı ve anlayışlı yaklaşımlarla yapılan tedaviler, hekim ile hastası arasında karşılıklı güven oluşturur. Hekimin hastasına sağladığı konfor ve iyi olma hali, minnet ve mesleki tatminle ödüllendirilir. Diş hekimliği zorlu ancak tatmin duygusu çok yüksek bir meslektir.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, insani yaklaşım ve teknolojiyi birleştirerek öğrencilerini güncel bilgi ve becerilerle donatacak ve mezunlarını bu kutsal mesleğin onurlu saflarına katacaktır.

Birlikte çalışmak ve birikimimizi paylaşmak için sizleri heyecanla bekliyor, sevgilerimi sunuyorum.

Prof. Dr. Enver Yetkiner

Dekan