Akademik ve araştırma işbirliği çalışmalarında akademisyen tanışma ve ortak çalışma alanı arayış toplantımız ile bir adım daha attık.
12-11-2021

İzmir Tınaztepe Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü arasında başlatılmış olan akademik ve araştırma işbirliği çalışmalarında akademisyen tanışma ve ortak çalışma alanı arayış toplantımız ile bir adım daha attık. İZTÜ Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ve rektör yardımcılarımızın da katıldığı toplantıda her iki kurum akademisyenleri çalışma alanları hakkında bilgilendirme sunumları yaptı. İZTÜ ve İYTE arasında bir ortak projeler yapmayı ve akademik işbirliğini hedefleyen bir işbirliği protokolü de imzalanarak, bölgemiz ve üniversitemizin güçlü ve nitelikli işbirliklerine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Toplantı ve workshopa katılan tüm araştırmacılarımıza teşekkür ediyoruz.