İzmir Tınaztepe Üniversitesi İl Bilimsel Kitabını Yayınladı
30-05-2022

İzmir Tınaztepe Üniversitesi İl Bilimsel Kitabını Yayınladı

Üniversitemizin ilk bilimsel yayın organı olan İZTÜ Tıp ve Sağlık Bilimleri Dergisi (İZTÜ Journal and Medical Health Sciences) Ocak 2022’de ilk sayısı ile yayın hayatına başlamıştı. 28 Nisan 2022 tarihi itibarıyla üniversitemiz gerekli başvuru süreçleri ardından Kültür Bakanlığı onaylı sertifika ile yayınevi statüsü kazanmış olup İzmir Tınaztepe Üniversitesi Yayınevi olarak yayın hayatına başlamıştır. Böylece İzmir Tınaztepe Üniversitesi Yayınevi, “Oftalmoloji ve Gelecek” adlı kitap ile ilk bilimsel kitap yayını vermiştir.

Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süleyman Kaynak’ın editörlüğünde ve alanında birbirinden değerli yazarların katkıları ile hazırlanan bu bilimsel yayın için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Üniversitemizin yayınevi statüsü alabilme sürecinde gerekli hazırlıkların yapılması ve sertifikanın alınmasında emek ve katkıları için sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Özer ile Kütüphane ve Dokümantasyon Birim Sorumlusu Abdullah Murat Mete’ye teşekkür eder, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Yayınevi’nin değerli akademisyenlerimizin katkılarıyla başarılı yayınlar yapmasını dileriz.

"Oftalmoloji ve Gelecek" yayınına İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kütüphanesinden ulaşabilirsiniz.