İzmir Tınaztepe Üniversitesi bahar şenliği için geri sayım başladı. 21-24 Mayıs tarihleri arasında kampüste gerçekleşecek İZTÜFest’24 programı ile İzmir Tınaztepeliler sağlık, kültür, spor, sanat ve eğlence ile buluşacak.
16 /Mayıs/ 2024

Şenlik programı; söyleşiler, yarışmalar, dans gösterileri, spor müsabakaları, yoga, sanat, ses ve iletişim terapileri, DJ performansı ile dört gün boyunca İzmir Tınaztepe Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek, 24 Mayıs 2024 Cuma akşamı ise gençlerin yakından takip ettiği ünlü solist OZBİ’nin konseri ile kampüste tam bir şölen havası yaşanacak.

21-24 Mayıs tarihleri arasından şenlik alanında buluşmak dileğiyle.

Şenlik programı için tıklayınız.