Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Adnan Kaya, Doç. Dr. Esra Meltem Koç, Doç. Dr. Mustafa Agah Tekindal ve Proje Şube Müdürü Uğur Durusu üniversitemizi ziyareti
15-04-2021

Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Adnan Kaya, Doç. Dr. Esra Meltem Koç, Doç. Dr. Mustafa Agah Tekindal ve Proje Şube Müdürü Uğur Durusu üniversitemizi ziyaret ederek Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Mehmet Bektur, Rektör Yard. Prof. Dr. Esra Özer ve Inovasyon ve Girişimcilik Birimi Sorumlusu Burcu Ersoy ile ortak proje ve işbirliği konularında görüşmeler yaptılar. Ziyaretlerinden dolayı değerli hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.