İzmir Buca Fen Lisesi Müdürü Sayın İbrahim Kınalı, Müdür Yard. Mehmet Ali Öztürk ve Biyoloji Öğretmenleri Nilgün Civaş ile Yasemin Borasan üniversitemizi ziyareti
13-10-2021

İzmir Buca Fen Lisesi Müdürü Sayın İbrahim Kınalı, Müdür Yard. Mehmet Ali Öztürk ve Biyoloji Öğretmenleri Nilgün Civaş ile Yasemin Borasan üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Özer ile iştişarelerde bulundular. Gerçekleşen görüşme kapsamında Buca Fen Lisesi öğrencilerine araştırma yapabilecekleri ortamlar sunabilmek adına eğitim ve araştırma projeleri alanında İşbirliği Protokolü imzaladık. İşbirliğimizin her iki kurum, İzmir ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni eder, ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.