Anasayfa / 2021 Yaz Okulu

2021 Yaz Okulu

Yaz Okulu Takvimi

Yaz Okulu ders seçimleri 26 – 28 Temmuz 2021 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sisteminden yapılacaktır.

Açılması kesinleşen dersler 29 Temmuz 2021 tarihinde ilan edilecektir.

Açılmayan derslere kaydolan öğrenciler 30 Temmuz 2021 tarihinde ders değişikliği yapabileceklerdir.

Yaz okulu dersleri 2 Ağustos – 10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yaz Okulu Final Sınavları 13 – 17 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yaz Okulu Kayıt İşlemleri

Üniversitemiz öğrencileri, yaz okulunda almak istedikleri derslerin ücretlerini ödeyebilirler ve başvuru tarihlerinde sistem açıldıktan sonra Öğrenci Bilgi Sisteminde Kayıt Yenileme menüsünden ders seçimlerini yapabilirler. Sonrasında danışmanın onayı ile dersler kesinleşir.

Yaz okulunda en fazla üç ders alınabilir. Yaz okulu programlarında yer alan derslerin açılabilmesi için gerekli en az öğrenci sayısı ilgili bölümler ve enstitü anabilim dalı başkanlıkları tarafından belirlenir.

Yaz Okulunda alınan derse devam zorunludur.

Üniversitemiz içinden veya Üniversitemiz dışından adı ve kodu farklı eş değer derslere kayıt yaptırmadan önce, ilgili bölüm/program başkanlığının uygun görüşü ve ilgili yönetim kurulunun onayı alınır.

Öğrenciler üniversitemiz içinde açılmış bir dersi veya eşdeğerini başka bir üniversiteden alamaz.

Üniversitemizden ders alacak diğer üniversite öğrencileri, ilk kayıt işlemi için başvuru tarihlerinde sistem açıldıktan sonra https://obs.tinaztepe.edu.tr/ogrenci/ogr0228/Default.aspx adresine giriş yaparak öğrenci numarası ve şifre oluşturmalıdır. Oluşturdukları öğrenci numarası ve şifre ile sisteme girerek Yaz Okulunda açılan derslere kayıt yapılabilir.

Yaz Okulu Ücreti ve Ödeme İşlemleri

Yaz okulunda alınacak derslerin kredi başı ücreti 970 TL. + KDV’dir.

Ödemeler Halkbank TR180001200960900010260987 Iban nolu hesaba öğrenci numarası ile nakit olarak ya da Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapılarak “Öğrenci Borç Ödeme” ekranından kredi kartı ile yapılabilir.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2021 yaz okulunda açılacak derslerin listesi için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2021 yaz okulunda açılacak derslerin listesi için tıklayınız.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021 yaz okulunda açılacak derslerin listesi için tıklayınız.