Anasayfa / 2020 YKS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Ek Kontenjan İle Yerleşen Adayların Kayıt İşlemleri

YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adaylar elektronik kayıt işlemlerini https://obs.tinaztepe.edu.tr/Ogrenci/Ogr0712/Registration.aspx?adresindenT.C. kimlik numaraları ile giriş yaparak yapabileceklerdir.

Zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan veya elektronik kaydı tercih etmeyen adaylar  5 – 9 Ekim 2020 tarihleri arasında Üniversitemize gelerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

Zorunlu Nedenlerle Elektronik Kayıt Yapamayacak Adaylar;

• Milli Eğitim Bakanlığından lise mezuniyet bilgisi alınamayan öğrenciler,
  • Kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek öğrenciler,

olarak tanımlanmış olup Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmak zorundadırlar.

Öğrenci adaylarımız,

Ödemelerini Yapı Kredi Bankası TR64 0006 7010 0000 0055 0026 02 IBAN numaralı hesaba İzmir Tınaztepe Üniversitesi hesap adı ile yatırabilirler.

Kredi Kartı ile ödemeler Üniversitemizden yapılabilecektir.

Ayrıca web ödeme işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi içinTIKLAYINIZ

Halen ön lisans veya lisans programına kayıtlı iken ikinci ön lisans veya lisans programına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler (aynı anda iki ön lisans yada iki lisans programına kayıt yapılamayacağından) öğrenimlerine devam edecekleri yükseköğretim kurumunutercih ederek diğer yükseköğretim kurumu ile ilişiğini kesmelidirler.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarında, ön lisans programında veya lisans programlarında mezun aşamasında olup staj, bütünleme veya tek ders sınavına girecek adayların da belirlenen tarihlerde Üniversitemize şartlı kayıtları yapılacaktır.Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2020 tarihine kadar Üniversitemize ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin şartlı kayıtları İPTAL edilecektir.

Kayıt için gerekli belgeler;

• Lise Diplomasının aslı
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • 3 adet Fotoğraf
  • İkametgâh(e-devlet üzerinden alınabilir.)
  • Adli sicil kaydı (e-devlet üzerinden alınabilir.)

Elektronik kayıt üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin istenen belgelerin aslını eğitim - öğretimin başladığı hafta Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.