Anasayfa / 2020-2021 Güz Yarı Yılı Sınav Takvimi Hakkında

2020-2021 Güz Yarı Yılı Sınav Takvimi Hakkında

2020-2021 Güz yarıyılında ara sınav takvimini ve sınavların kampüste yapılacağını ilan etmiş ve hazırlıklarımızı YÖK’ün çıkarmış olduğu “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci” ve “Yükseköğretim Kurumlarında Sağlıklı ve Temiz Ortamların Geliştirilmesi Kılavuzları”na uygun olarak yapmıştık. Ancak Korona Virüs Pandemisi ile ilgili olarak kamusal istatistik veriler ve düzenlemeler kapsamında, kampüse gelene kadarki süreçlerde siz öğrencilerimizin sağlığını dikkate alarak,Senatomuzun 24 Kasım 2020 tarihinde yapılan toplantısında ara sınavların uzaktan ve online olarak yapılmasına karar verilmiştir.

Ayrıca 2 Ocak 2021 tarihinden itibaren uygulama derslerinin yüz yüze yapılması ile ilgili Senato kararımızı pandeminin dinamik süreci ve güncel kamusal düzenlemeler çerçevesinde, 15 Aralık 2020 tarihinde yeniden gözden geçirilecektir.

İsteğimiz Öğrencilerimiz ile en kısa sürede yüz yüze eğitim ortamında birlikte olabilmektir.

Ara sınavlarla ilgili Senato kararımızı Öğrencilerimize duyurur, sağlıklı günler ve sınavlarda başarılar dileriz.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörlüğü